Over jaspiranda

Jaspiranda produceert hoogwaardige diagnoseapparatuur voor autobedrijven. Onze producten worden met de hand vervaardigd in Nederland. Jaspiranda is gevestigd in Deventer en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 77937171.

Jaspiranda is opgericht door Durk Bloemhof. Durk is werkzaam als automonteur. Hij stelt voornamelijk diagnose’s. Daarnaast bouwt hij de apparaten die op deze website staan op bestelling.

Bent u geïnteresseerd of wilt u een demonstratie?
Bel mij gerust op 06-43054896 of neem contact op via het contactformulier.

Bij een bestelling worden de door u ingevulde gegevens in mijn computer opgeslagen. U kunt in het formulier aangeven dat de gegevens verwijderd moet worden. Dit kan ook later. Stuur dan een bericht met uw gegevens via het contactformulier.

Durk Bloemhof
Oprichter Jaspiranda

Referenties

Wij hebben het afgelopen jaar enkele malen zeer succesvol samengewerkt met Durk, voor het oplossen van complexe problemen aan elektronische componenten. Durk is zeer sterk in het vinden – en het adequaat verhelpen van – de meest lastige storingen. Met als extra verdienste dat onze eigen technici hun tijd kunnen besteden aan het gangbare storing-zoeken.
Zijn unieke expertise in dit vakgebied betekent absoluut een win/win situatie. Daarnaast is de persoonlijke omgang met Durk erg prettig en zijn de tarieven zeer schappelijk. Een aanrader dus!

Vakgarage Autoweerd

Utrecht

Kwaliteit

 Onze diagnoseapparatuur voor autobedrijven is van hoogwaardige kwaliteit.

Lokaal geproduceerd

Onze producten worden uitsluitend in Nederland vervaardigd.